Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mites meillä

On tullut taas monta päivää laiskoteltua blogin kirjoituksessa. Vauva arki kolmen koiran kanssa totisesti vie mehut. Tyttö on nyt yli kuukauden ikäinen ja jonkinlainen päivärytmi ollaan saatu punottua. Ilmoittauduin Nemon kanssa jopa 5 kerran kestävälle TOKO (tottelevaisuuskoulutus) kurssille. Oon siitä ihan täpinöissäni. Indynkin ensimmäiset mätsärit on ensi kuussa Helsingissä, sikäli mikäli tyttöseni meidät sinne päästää ;)

Maailman herttaisi "surku-ilme"

Tytön ristiäiset järjestetään tulevana lauantaina täällä Vantaalla. Hurjasti järjestelyitä ja juoksemista paikasta A paikkaan B ja sieltä C:hen, ristiäisjärejestelyt meinaan (yllätys yllätys) ovat jääneet kokonaan mun kontolle. Eilen kävin tiimarista hakemassa somisteeksi kahvitilaisuuteen suloisia vaaleenpunaisia tuikkukynttilöitä. Vielä kukat ja Ikean ihmeellisestä maailmasta jotain koristusta. Kahvitilaisuus järjestetään myös kirkontiloissa. Käväisin niitäkin kattomassa (siellä oli  _järkyttävä_  oranssi teema)

Eipä tuo kirkkokaan varmasti pk-seudun kauneimpia ole..
(kuva kopioitu googlesta)


Oon toipunut synnytyksestä jo omasta mielestä täysin, mutta tällä viikolla käyn vielä kuuntelemassa lääkärin tuomion!

 Yllä kuva sairaalasta ja sairaalasta lähdössä, vielä naistenklinikan pihassa.
Alla kuva nyt :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti