Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Koiruuksia&käytettyjä vaunuja.. Tänään kaikki on liikaa

Lyhyesti kuvailen oloani tällähetkellä vihanneksena. Pääsin viime yönä puoli kaksi töistä. Työskentelen viikonloppuisin lähikuppilan karaoke hostina. Ei tuo mitään loistotyötä ole, mutta ompahan jotain tekemistä. Tuli kuitenkin valvottua odotettua pidempään kun ei tuo herraspuoli tullutkaan kotiin kanssani (oli istumassa iltaa tässä samaisessa kuppilassa). Hänen iltansa venyi pikkutunneille ja saapuikin kotiin hieman viiden jälkeen. Itse en tietenkään saanut unta kun en tiennyt missä tuo humalainen ukon rähjä luuraa. Miksei minulle ole annettu lahjoja olla välinpitämätön ja pitkävihainen? Joskus tulisivat tarpeeseen. Tämä vuodatus lyhyesti: OLEN TÄYS TOTA UKKOA!
... Kyllä se tästä, joutuupi hänkin lähtemään töihin iltavuoroon vielä tänään, itse taidan sillä aikaa ottaa nokoset ja käydä ulkoilemassa koirien kanssa!

Tänään katselin jälleen käytettyjä vaunuja netistä. Laitoinkin yhdelle viestiä ja sain vastauksen; kävisin hakemassa vaunut Helsingistä. Toivottavasti tämä pitää ja tärppää, on ollut todella huonoa tuuria vaunujen hankinnassa :(  Kyseessä olevat vaunut olisivat Teutonian yhdistelmät.

Nyt taidan lähteä ruokkimaan nälkäisiä hurttia. Saas nähdä jos illalla vielä jotain jaksaisi kirjoitella :)

1 kommentti: