Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

perjantai 27. heinäkuuta 2012

35+1.. Odotusta odotusta

Ei meinaa enään tietokoneen näytöstä nähdä mitään. On saanut läppäri muutaman kerran iskua itseensä, mutta vielä yritän tällä koneella kirjoitella.. Älä siis ihmettele jos kirjoitusvirheitä on normaalia enemmän ;)

Raskausviikot näyttävät nyt siis 35+1, eli synnytys lähestyy.. 3-7 viikon päästä olen tuore äiti!!
Selkää on vihlonut enemmän kuin ennen kivun lisäksi, ystävätär sanoi että johtuisi harjoitussupistuksista, jotka hänen kohdallaan olivat kipeitä. Alkaapi itsestään jo tuntua, että vauva voisi jo tulla ulos, itse olen jo valmis mutta vauva ei ilmeisesti viiielä muutamaan viikkoon.
Sain lahjana kasan käytettyjä vauvanvaatteita ja suurinosa olivat mieleisiä! Viikattiin tossa yks päivä ne yhdessä tulevan kummin kanssa kaappiin..


Perheemme kasvoi yhdellä hengellä n. viikko sitten kun koirieni pentu Nemo palautui jälleen itselleni. Poika on 10kk ja joutunut vaihtamaan kotia meiltä lähdettyään kolmesti joten nyt vakavasti harkitsen pitäväni sen täällä. Onneksi se on rauhallinen pennuksi ja peruskoulutettu. Nemo valloitti sydämeni jo syntyessään! Kuvia laitan pojasta kaikille näkyviin kunhan niitä koneelle saan! :)

2 kommenttia: