Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

torstai 31. tammikuuta 2013

Sitäsuntätä päivitys

Taas on ehtinyt tapahtua.

Tärkeimpänä mielessä serkun tytön syntymä! 21.1. syntyi pikkuiruinen tyttö mitoin 2115g & 45cm, pikkusella tuli kiire.. syntyi siis kuukautta ennen laskettua aikaa. Mä olen itse ollut aivan haltioissani pikkuruisesta!! Kasvotkin ovat vasta kämmenen kokoiset.
Viikon joutuivat viettämään sairaalassa, mutta pääsivät kotiin maanantaina
 Vielä sairaalassa 


Käväisin myös moikkaamassa serkkutyttöä ja serkun tyttöä heidän kotonaan kun olivat kotiutuneet. Sain ensimmäistä kertaa pidellä pientä sylissä! Sydämmein suli!

Tiiulla ja pikkuserkulla n. 5kk ikäeroa, kokoeroa sitäkin enemmän ;)


Mutta se siitä hehkutuksesta. Tänään muokkailin vähän lehtisten akvaariota.. tai siis sisustusta. Akvaarioon sain myös hieman lisäystä: Pikkuruisen albiinopartiksen! Se on maailman suloisin monni! ;) Valitettavasti tähän postaukseen en vielä kuvaa otuksesta saa. Tässä kuitenkin kuvia uudelleen järjestellystä akvaariosta:
 Kuvassa näkyy lehtiksistä huntu, koi & valkoinen(?)
Hiekka vielä leijailee kuvassa muttakun oli niin kiirus saada kuva A-W:hen :D Odotan ihan malttamattomana että kasvit lähtisivät kasvamaan korkeammalle ja tuuheammiksi, mutta tuntuu että hidastelevat tahallaan. perskules.




Kampaajallakin tuli käytyä. Tulihan tässä 5kk oltuakin ilman. Itse olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Halusinhan radikaalia muutosta! Tylsästä ruskeasta muokkautui kirkkaan punainen, puolipitkästä A-linjan malli :) Alle laitan teille vähän kuvia.. eivät ole mistään parhaasta päästä mutta kyllä niistä sentään selviää suht hyvin millanen tukka tuli ;)

Valitettavasti väri ei kuvissa näy niin kirkkaina :( Tää on kyllä iiihanan kevyt! JA HELPPO HARJATA. Jumpe, mä olin kyllästynyt siihen takkukasaan.
Söpöläinen (Tiiu) on jo nukkumassa ja pian painun itse myös pehkuihin, mutta vielä loppuun pakollinen Tiiun kuvapäivitys:

<3 Äidin kulta <3


Indyn kanssa, molemmat mamman sylissä. Iltainen pusuttelu hetki<3
Taustalla lötköttelee Nemo

2 kommenttia:

  1. Oii miten pieni<3 Mä kattelinki facecta jo tota kuvaa että ompa pieni vaava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :') <3 Tiiustaki tuli yhtäkkiä valtava :D

      Poista