Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

perjantai 31. elokuuta 2012

rv40+1 Pian pian?

Hei taasen! 

Tänään kävin aamulla neuvolassa, jossa kaikki näytti olevan mallikkaasti. Neuvolantätsy laski siinä edellisen ultran perusteella tämänhetkisen painon vaaville ja olis sen mukaan nyt n.3,5kg eli sopiva typy!
Käytiin neuvolan jälkeen Ikeassa, josta matkaan saatiin mattoja, sängyn runko, istuintyynyjä sunmuuta sälää :) Kauppareissulta lähtiessä ihmettelin outoa tuntua, kuin olisi limaa tullut pökiin kauhiasti.. Halusin äkkiä autoon. Kotiin päästessä kävin vessassa ja vuoto tosiaan oli limaista ja veristä. Soitin synnärille, jossa kertoivat, että odottaisin kotona rauhassa, mutta selvästi jotain on tekeillä! JES! Voiko olla mahdollista, että pian näen oman pienen mussukkani ihka oikeana sylissäni?! Saan pian pukea lapselle pikkuruisia asuja, joita olen haalinut kaappeihin jo pidemmän aikaa! Saan työntää vaunuissa tuota pikkuista ja tuudittaa sen uneen! 
-KYLLÄ. pian se on mahdollista. Toki mua jännittää synnyttämään lähteminen, mutta niin paljon tässä on jo odoteltu että voisi vaava olla jo täällä ;)

Kuva hieman väsähtäneestä odottajasta :) Paula-"mummi" maksoi mulle kampaajan ja 
siellä tulikin tukka leikkuutettua ja värjättyä!
ONKO MUN NENÄKIN TURVOKSISSA?! hehe, toivottavasti kuva vääristää :| 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti