Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

maanantai 11. helmikuuta 2013

Akvaario hulinaa!

Jälleen päivitystä akvaariosta. Elikkäs tänään alkoi tyhjennys-täyttö prosessi.
Tuliliskot Martta ja Julius muksuineen muuttivat uuteen terra-akvaan.. Juwel Lidon päätin myydä pois.
Poikasia luulin olevan maximissaan kuusi kappaletta, mutta todellisuus iski kun otin jättimäisen mangroven, kasvit ja aikuiset pois altaasta. Poikasia on n. 40... :D Meni siinä tunti metsästäessä ja nyt hartaasti toivon ettei yksikään vauva jäänyt hiekan alle siinä myllerryksessä.

Tässä liskojen uusi asumus, kuvassa vielä hiekka pöllyää :(





Lidossa kauhea tyhjennys operaatio. Torstaina tulee uusi omistaja hakemaan rakkaani pois! Muttakun ei ole oikeen tilaa näin monelle akvaariolle.. Huomenna tulee kaloille 360litrainen pytty koristamaan olohuonetta. Täytyypi hakea siihen hiekat ja pistää kypsymään.

Pariskunta väliaikaisessa asumuksessaan:

Tiiun kanssa käytiin 5kk neuvolassa painoa oli nyt neitisellä 7575g ja pituutta 64cm, eli kasvaapi hyvin! Taas tuli rokotuksiakin.. Onneksi seuraavat vasta vuoden ikäisenä!!!
Tiiu on innostunut laulamaan varsinkin vaunuissa ollessaan! Ihanuus <3
Tänään lueskeltiin aamusella vähän mainoksia:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti