Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Muutoksia

Moikka,

Vihdoin ehdin istahtaa tietokoneelle ja tallentaa tänne meidän kuulumiset.
Muutettiin viime joulukuussa Kotkaan. Saatiin täältä kiva kolmio rivitaloasunto vuokralle. Asutaan tosi rauhallisella seudulla, jossa on mukavaa temmeltää mukulan ja koirien kanssa. Joskus silti kaipaan kaupungin hälinää, ihmisiä ja hektisyyttä. En usko tänne muuton olevan mikään pysyvä ratkaisu..

Tiiu on nyt 2 ja puoli vuotias pikku riiviö. Uhmakas. Hyvin uhmakas. Aika usein meinaan omat hermoni menettää eli saa olla laskemassa viiteensataan monta kertaa päivässä ;)

Eikä! Tiiu haluaaa! 
Mutta kaikesta selvitään ja onhan tuo tyttö niin herttainen kertoessaan juttuja ja keksiessään uusia leikkejä. Rohkea tyttö on, kaupan myyjiltäkin kysellään kuulumiset :)



Tiiun mummi lähetti tuliaisia japanin matkalla. Ihastuin tähän takkiin todella! <3

Koirat, mitäpä nuo. Ovat tyytyväisen oloisia, pääsevät usein juoksemaan vapaana kun tuosta meidän etupihalta alkaa metsäpolku! 



Frodon kanssa päästiin aloittamaan agility, eilen oltiin ensimmäistä kertaa hallissa ja hallin äänet alkuun vähän pelotti pientä koiraa, mutta esteet alkoi hienosti ja putkeen tutustumisen jälkeen sekin hoitui loistokkaasti. Itse olen tyytyväinen koiraan :) Kiitokset Tarja Wirenille kun otti meidät mukaan!
Frodo täyttää heinäkuussa 2 v.


Liitäjä
Sitten vielä muistakin kuvia <3 :






 Tuleeko keneltäkään mitään ideoita blogiin? Mitä haluaisitte nähdä lisää? Mitä vähemmän? Aikalailla päiväkirja muodossa tätä kirjotellut/lisäillyt kuvia. Onko siinä lukijoille tarpeeksi? Kommentoimalla tai laittamalla s-postia osoitteeseen p.pohjoisvirta@gmail.com pääset vaikuttamaan siihen mitä täällä jatkossa tulee näkymään!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti