Tietoja minusta

Oma kuva
Vuonna -92 syntynyt äiti Vantaalta. Perheeseeni kuuluu 09/12 tytär sekä neljä koiraa. Koirien lisäksi harrastuksiin kuuluu herppeily ja meillä asusteleekin punakorvakilppari Enkkepenkke ja viljakäärmeet 1.0.1 Blogiini yritän kertoa perheemme arjesta, iloista ja murheista lyhyesti. Hiukan ajatusten purkamiseksi sekä "mitä kuuluu" -kysymysten vähenemiseksi. Kuvia saa tässä blogissa varmasti nähdä! Kerrothan jos jäät jotain kaipaamaan, jotta voin parannella blogiani. -Pinja

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Q-man Suu Delman Sunnuntai

Q-ma Suu Delma eli tutummin Frodo, Reppuli, Neppers, Neppu, Nepunski.

Vallaton harjakoirani täytti kesän lopulla vuoden. Aika paljon on sattunut ja tapahtunut. Frodo on luullakseni maailman tapaturma-alttein koira. Pentuaikana siltä irtosi jopa kynsi. Ei, en tiedä miten niin pääsi käymään, mutta huomasin vasta rapussa. Monesti olen saanut olla sydän syrjälläni ja soitellut eläinlääkärit läpi ja kasvattajan puhelimeen soitellut hysterian vallassa.

Harjakoirien tapaan, Frodo on dramaattinen tapaus ja "kiljuu" toisinaan vaikkei mitään vakavaa olisi tapahtunutkaan.

Viralliset näyttelyt saavat jäädä alapurennan vuoksi, mutta muutamissa mätsäreissä ollaan käyty. Frodo ei silminnähden kuitenkaan välitä kauneuskilpailuista (mahtaakohan pitää itseään arvokkaampana?). Mäyräkoirayhdistyksen mätsäreissä sijoittui sinisten neljänneksi.
Frodon kanssa ollaan jonkun verran tokoiltu. Parantamisen varaa on etenkin odottamisessa. Frodo on äärimmäisen menevä tapaus ja hänen mielestään on aivan turhaa ja käsittämätöntä istua ja maata odottamassa kun emäntä lähtee kävelemään pois päin. Kontaktia ottaa jo paremmin ja vuoden iässä tapahtui huomattava muutos, treeneissä kun Frodo alkoi kuuntelemaan ohjeita paremmin. 
Vielä en 100% luota, että koira pysyisi taluttimetta hallinnassani kun muita koiria painelee ohi, joten suurin osa treeneistä tapahtuu vielä koira kytkettynä.
Toko on kuitenkin omaan makuuni liian totista ja tarkkaa puuhaa, että eiköhän lajin vaihto vielä tapahdu, täytynee mielenkiinnosta kuitenkin ainakin yhtiin möllitokoihin osallistua ;)

 pujottelua, pikkuhiljaa... (toivottavasti videon lisäys onnistuu..)


 Neppuhöpötystä :)

Tänään onkin "Frodon päivä", eli reeniä reeniä :)
terv. Kaksijalkainen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti